Ayat-ayat minta maaf Kat Awek , GF , Kekasih

By | 5:18 PM 5 comments


1. Ambil masa awak , Kalau itu yang boleh buat awak maafkan saya, saya tunggu  selama boleh
saya sayang awak.

2. Hati saya telah hancur di hari saya menyakiti hati awak, hanya kata maaf yang boleh mengubati
hati saya ini. Maafkan saya.

3. Awak nampak hodoh bila marah , dan seksi bila maafkan saya, Tolong maafan saya plz

4. Maafkan saya kerana cemburu , saya takut kehilangan perkara terbaik dalam hidup saya.

5. Saya terlepas pandang tentang perasaan awak hanya untuk saya rasa bahagia , sehingga saya
lupa kebahagiaan saya bergantung kepada kebahagiaan awak.

6. Saya telah tunjukkan kat awak yang saya seorang yang bodoh dengan
melakukan kesalahan pada diri awak . Maafkan saya.

7. Maaf terlupa tentang hari ini , saya rasakan bahagia dengan awak setiap hari
sehingga terlupa akan hari penting hari ini.

8. Saya rindukan gelak tawa dan senyuman bila kita bersama , saya janji takkan buat
perkara itu lagi , sebab saya taknak semua itu jadi memori.

9. Saya bukan meminta maaf kepada awak sebab saya tahu membezakan perkara baik
dan buruk . Saya meminta maaf ini sebab hubungan kita lebih penting dari
ego saya. Saya sayang awak. maafkan saya.

10. Kecewa, patah hati dan kesedihan ini telah membunuh kebahagiaan saya.
sayang, maafkan saya kerana telah melukakan awak. Saya janji ia akan menjadi
perkara terakhir untuk saya lakukan itu lagi.

11.  Maafkan saya kerana ketepikan awak. Bila mana untuk bersama awak adalah
perkara yang saya selalu usahakan sekarang dan selamanya.

12. Sorry dan maaf , perkara yang awak akan lihat saya sebut sehingga awak maafkan saya.
Saya betul-betul minta maaf.

13.  Saya tak sempurna , tapi saya tetap saya , sama macam saya yang awak
kenal dulu.

14.  Saya tahu awak marah tentang satu pekara ini . tapi tolong awak jangan lupa
perkara-perkara yang kita lalui bersama selama ini , segala kenangan indah kita.

15.  saya tahu awak tgh hot, tapi awak akan lagi hot bila awak dah x hot temper kat saya

16. saya sangka saya boleh sendiri , tapi lepas semua ini terjadi saya tak boleh
kalau awak takde, maafkan saya.


References Links

Newer Post Older Post Home

5 comments:

  1. Hai pandangan yang anda tahu ada mantra untuk memenangi cinta kembali dari bekas. Saya sudah melakukannya. Saya suka membaca tentang hubungan dan cara membuatnya berfungsi, bagaimana untuk memperbaiki hubungan, dan bagaimana untuk menjaga kehidupan percikan api, walaupun cara bercakap dengan mereka cara tertentu untuk membuat mereka berfikir cara yang berbeza tentang keadaan dan anda. Jika anda memerlukan nasihat atau mahu memenangi semula bekas anda, cubalah ini: augusmimi789@gmail.com salinan dan mesej yang berikut (augusmimi789@gmail.com) Ia akan mengubah mentaliti anda dan mendapatkan apa yang anda mahu.

    ReplyDelete
  2. Good job bro/sis aku punya awek kuat merajuk...sorry je tak jalan...aku copy jela ayat2 ni sng keje😂

    ReplyDelete